Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 árulkodó jel,hogy a férfi szerelmes

                             15 árulkodó jel,hogy a férfi szerelmes

                     (Ezeket nem én irtam de fontosnak tartom megosztani veletek)

 

1.Ajándék:

A szerelmes pasi nem felejti el, hogy mit szeretsz. De nem csak megjegyez rólad minden apróságot, hanem igyekszik a kedvenceiddel rendszeresen meg is lepni. Ha ezek nem csak jelképes ajándékok, hanem minden egyes apróság pont az, amire vágysz, biztos kezekben tudhatod az érzelmeidet.

2.Zavarban van:

Ha nagy a tét egy adott helyzetben, még a legmenőbb pasi is könnyen zavarba jön, és felsül. Ha tehát partnered távolról sem az állandóan bénázó típus, a közeledben mégis előfordul, hogy kínos helyzetekbe keveredik, ne gondold, hogy rosszul választottál. Inkább az ellenkezője valószínű, hiszen a pasi minden bizonnyal szerelmes.

3.Észreveszi a frizurád:

Bár a pasik hajlamosak elsiklani az apró részletek fölött, ha szerelmesek, ez nem így van. Amennyiben partnered azt is észreveszi, ha csak egy centit vágattál a hajadból, és nem mulasztja el megjegyezni, hogy mennyire jól áll neked, nem véletlenül akar a kedvedben járni. Ez is egy apró jele annak, hogy szeret.


4.Csók:

Ha nem tudod biztosan, párod mit is érez irántad, egyetlen csók is elég lehet ahhoz, hogy eldöntsd. A szenvedélyes, hosszan elnyúló nyelvjáték, amit szinte percenként muszáj ismételni, nem csak a filmekben a szerelem szimbóluma, hanem a valóságban is erről árulkodik.

5.Ölelés:

Az ölelésből is megismerheted a valódi érzelmeket. Ha partnered őszintén, hosszan és ragaszkodóan von magához, akkor is szeret, ha egyelőre ezt szavakkal még nem mondta ki. Amennyiben az ölelélése nem fájóan, de kicsit szoros, és egyébként is keresi a kínálkozó alkalmakat, hogy megérinthessen, ő a te embered!
 

6.Sűrűn telefonál:

Sok pasi szereti, ha a külön töltött idő alatt kicsit elfelejtheti a kapcsolatot, és nem kell mindig telefonálni, de a szerelmes nem. Ha partneredben fellángoltak az érzelmek, valószínűleg neki is ugyanolyan nehéz lesz elviselni a külön töltött időt, mint neked. Biztos lehetsz tehát benne, hogy a sűrű telefonálás és üzenetváltás jó jel, különösen, ha ő kezdeményezi.
 

7.Bemutat a barátainak:

Ha csak egy futó kaland vagy a pasi életében, valószínűleg sosem adódik alkalmad megismerni a barátait. Ezzel szemben, ha nem csak bemutat nekik, de a közös bulikra is belépőt kapsz, és együtt jártok a programokra, biztos lehetsz benne, hogy partnered részéről a veled való kapcsolat nem csak egy hóbort.
 

8.Elvisz a szüleihez:

A szüleihez nem visz haza akárkit az ember. Ha párod meghív az első komoly családi ebédre, biztos lehetsz benne, hogy nem csak játszik veled, hanem mély érzelmeket táplál irántad.

9.Imádnivaló hibák:

Az arcodon a szeplők, a combodon pedig az a kevés narancsbőr aggaszt? Ha partnered szerelmes, ő ezekkel együtt rajong érted, sőt, elképzelhető, hogy éppen azt dicséri rajtad, amit te a legjobban utálsz. A rózsaszín szemüveg mögül nézve ugyanis nincsenek hibáid, illetve csak felettébb bájosak akadnak.
 

10.Együtt töltött idő:

A szerelmes férfi számára nem elég néhány röpke óra a napból, hanem szinte állandóan veled szeretne lenni. Amennyiben párod a randi után sem siet sehová, és az éjszakát követően nappal is marad, ne legyenek kétségeid az érzelmeit illetően.
 

11.Romantika:

A szerelem a férfiból is előcsalogatja a romantikát. Ha felhív magához, és kupis legénylakás helyett renddel, gyertyafénnyel és rózsaszirmokkal találkozol, ígéretes jel, de ennél több kell a bizonyossághoz. Amennyiben a viselkedésében is felfedezed az árulkodó apróságokat, biztos lehetsz benne, hogy nem szédítővel, hanem őszinte pasassal van dolgod.

 

12.Szex:

Ha csak azért volt minden randi és felhajtás, hogy végre megkapjon, a nagy pillanatban valószínűleg csak magára fog gondolni a pasi. A szerelmes férfi azonban más: számára a csók, az érintés és a szex utáni összebújás is ugyanolyan fontos része az együttlétnek, mint maga a gyönyör.
 

13.Hogyan alszotok:

Nem csak az együttlét, de az is árulkodó lehet, hogy utána milyen testhelyzetben merültök álomba. Ha nem fordul el a pasi, inkább keresi a közelséged, elhiheted neki, hogy valóban szeret. A szemből ölelkező alvó póz a friss szerelmesek éjjeli testhelyzete.

14.Programok kettesben:

A  szerelem két emberre tartozik, nem egy egész társaságra. Épp ezért, ha a pasi szívét meghódítod, a barátok helyett egyedül a te társaságodat fogja keresni. Valószínűleg nem riad vissza a romantikus programoktól sem, melyek során távol a zajtól és a nyüzsgéstől, nyugodtan élvezhetitek egymás társaságát.

15.Szeretlek:

Ha a pasi szájából elhangzik a nagy vallomás, biztos lehetsz benne, hogy odavan érted. Érdemes azonban arra is figyelned, hogyan vall szerelmet: a gyakorlott hősszerelmes akár gyanús is lehet, míg a sután odavetett, kissé félszeg mondat szinte biztos, hogy valódi érzelmeket takar. Sok férfi ugyanis nehezebben önti szavakba érzelmeit, mint a nők, ezért ne várd azt, hogy az első vallomást percenként egy újabb követi.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Seholsincs ország

(Dombiné Zsuzsa , 2017.11.11 10:54)

A csók leírása - számomra - undorító.

Nyíregyháza

(Eliza, 2017.10.06 18:28)

Ha még csak tizenkét éves vagyok és van egy fiú aki tetszik nekem az jó ötlet, hogy elkezdek vele beszélgetni?

Nyíregyháza

(Eliza, 2017.10.06 18:27)

Ha még csak tizenkét éves vagyok és van egy fiú aki tetszik nekem az jó ötlet, hogy elkezdek vele beszélgetni?

Eger

(Zsófi, 2016.10.22 08:19)

Nem tudom hogy szeret-e ,csak néz és egy idelye hozzám se szól...!

Szerelmes vagyok

(Bogár, 2016.10.18 15:24)

Engem sajnos nem szeret,és nem is tudja,hogy szeretem.
És esélyem sincs,mert ő nagyon vékony én meg egy csupa striás zsírdisznó.:( (14/l 73kg 165cm)

Budapest

(Johny Walker, 2013.11.02 22:35)

HELLLÓÓÓÓ

Re: Budapest

(Edus, 2016.05.02 18:43)

Szió :) Bocsánatot kérek mindenkitől de jelenleg nincs időm az oldalt szerkeszteni!

Vélemény

(zsuzsi, 2015.03.20 12:53)

Nekem sajnos nem :-(

kecskemét

(andi, 2015.02.01 15:35)

szupcsi

h

(andi, 2015.02.01 15:34)